Home

 

Contact

 

      

Ontspanningsmassage:

Onze ontspanningsmassage bestaat uit een combinatie van ontspannende strijkingen en diepere knedingen. Belangrijk vinden wij dat de eerste aanraking een gevoel van veiligheid oproept en uitnodigt tot ontspanning. Pas als lichaam en geest zich toevertrouwen aan de masseusse kan men zich openstellen voor wat komen gaat. Naast strijkingen en knedingen gebruiken wij dynamische pulsen - er worden ontspannende golfbeweginkjes door het lichaam gestuurd - en gebruiken wij lichte vormen van stretching om gewrichten zich te laten openen.

De massage is een oude en geliefde methode om pijn te bestrijden en de spieren te ontspannen. Het heeft zowel lichamelijk als geestelijk een positieve invloed.

De ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Een krachtige massage kan versterken en langdurig ontspannen. Na een massage zitten mensen beter in hun vel: ze worden assertiever en leren hun lichaam en gevoel beter kennen. Een ontspannen lichaam herstelt ook sneller van overbelasting.

Door de ontspanning van het lichaam kunnen allerlei gevolgen van stress (bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Bel of mail voor een afspraak.

 

Terug naar Massages