Lomi Lomi massage:

Lomi lomi massage is de traditionele Hawaiiaanse massage, die er sinds vele generaties gebruikt wordt ter stimulering van de lichamelijke en geestelijke genezing. Lomi Lomi massage is een zachte en ritmische massage ontsprongen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Het wordt als het ware als een dansritueel uitgevoerd op het lichaam, waarbij naast de handen ook de onderarmen gebruikt worden tijdens deze massage. In de Hawaiiaanse filosofie Huna gaat het vooral om twee zaken:harmonie en liefde. Gebrek aan harmonie en liefde leiden tot weerstand wat weer de nodige blokkades in de energiestroom van het lichaam tot gevolg heeft. Lomi is het Hawaiiaanse woord voor massage en heeft meerdere betekenissen: kneden,drukken, en aanraken met fluwelen pootjes van een tevreden kat. En als in deze taal een woord wordt verdubbeld (Lomi Lomi) dan wordt de betekenis nog vele male sterker. Hier komt dan nog het woord Nui bij wat voor 'uniek, belangrijk en groot' staat.
Deze lichaamsmassage is geweldig om te geven, mooi om te zien en heft zeer snel blokkades op. De uitvoer gebeurt voornamelijk met de onderarmen door mooie lange en vloeiende bewegingen op het lichaam toe te passen. Wij voeren deze massage uit als een dans, welke spanningen wegspoelen en de energie stromen in het lichaam stimuleren.

Een lomi lomi massage verwijderd giftstoffen uit de weefsels, zorgt voor een betere mobiliteit van de gewrichten, versoepelt de lichaamsbeweging, herstelt de vitaliteit, verminderd stress en verhoogt het lichaamsbewustzijn. Een Lomi Lomi massage balanceert de energiestroming in het lichaam,waardoor vastgezette spanningen vrijkomen en emotionele blokkades zich opheffen.

Ervaar de schoonheid van Hawa´ en laat de spanningen in je lichaam verdwijnen onder een intu´tieve massage. E-mail of bel voor een afspraak.

Terug naar Massages ­